orosz ukrán targyalas

Ma hajnalra virradóan a legrosszabb forgatókönyv valósult meg az oroszukrán konfliktusban. Emmanuel Bonn Jens Plötner Dimitrij Kozak.


Zw0k1xrbl4vz8m

A január 26-án tartott párizsi egyeztetés után még azt rebesgették hogy a következő találkozó már a négy állam külügyminiszterei fognak részt venni de egyelőre ugyanazok a politikai tanácsadók.

. újabb egyeztetés jön az USA főszereplésével. Az orosz-ukrán konfliktus minden hírét ide kattintva követheti. Az oroszok célja az ukrán haderő megsemmisítése az ország káoszba döntése.

A Nyugat szerint az oroszok továbbra is lerohanhatják Ukrajnát és már az indoklásuk is kész lehet. Ezt támogatja az eddigi hadi tevékenység a repterek elfoglalása a nagyobb városok körbezárása elvágása és támadása. Az Egyesült Államok képviselői Európába utaznak közben az orosz külügyminiszter belengette a várva várt választ az USA és a NATO közös levelére.

1400 Németh András hvg360 Így lett egy bohócból nemzeti hős Volodimir Zelenszkij portréja. Csütörtökön Berlinben folytatódtak a tárgyalások normandiai négyek azaz a francia német orosz és ukrán felek között. 2 days agoAz Egység Ukrán Egyesület által 16 órára szervezett tüntetésen a legalább félezer résztvevő olyan rigmusokat skandált mint például Putyin gyilkos Kurva Putyin vagy Ruszkik haza és az ukrán himnuszt is elénekelték ami az alábbi videónkon is látható.

2 days agoAz orosz elnök nyilvánvalóvá tette hogy az orosz hadi tevékenység az orosz nukleáris védőernyő égisze alatt zajlik. Orbán Viktor miniszterelnök ma Brüsszelbe utazik az Európai Tanács rendkívüli ülésére amelyen az Oroszországgal szembeni lépésekről döntenek majd az állam- és kormányfők.


Dalcllw9evxu3m


Wisdfmmzye5tbm


Rmj8hcwmqeu3hm


Bboyyn8xlxz 0m


Az Ukran Helyzetrol Targyalnak Az Orosz Es Amerikai Diplomatak


Zuskagzvh5mgom


Mqrscsuxewiwcm


Iavwe Cazbxeum


28nsmwi4krljwm


9k6gkte1shworm


Z4u2ol Hmqz1jm


Nrgfwpezvi 7dm


0zdkzku Wxrstm


Nylhevy73i9trm


4z9ekfsoogzsom


6pzrxlwjrkxl7m


E Wjviyztim7mm


Hni4pvt2qqsemm


Mulaapdienhqem

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel